Produkten har blivit tillagd i varukorgen

GladaGrodan.se ägs och drivs numera av Frida Viibus Lundgren.

Vem är du?
Jag är en mångsysslande trebarnsmamma i mina bästa år som började handla hos GladaGrodan när jag blev doula för en hög år sedan. Bor och arbetar på Hisingen i/utanför Göteborg.

Ditt första tryck?
Mina första tryck var hemmagjorda. Sådana man skrev ut själv på specialpapper och strök på. När lillasyster var på väg gjorde jag STOREBROR, LILLEBROR & STOREBROR samt NYFÖDD. Jag laddade hem Pettson & Findus typsnitt och var SÅ nöjd. Till mig själv gjorde jag en munkjacka med MAMMA TILL TRE och till maken PAPPA TILL TRE. Alla fick sina nya tröjor på BB :-) Sedan beställde jag fräcka tryck från USA som jag tyckte var så fräcka att jag var rädd att förstöra dem så dem har jag kvar än!

Varför GladaGrodan?
Min doulakollega Åsa tipsade mig om ett litet företag utanför Göteborg som sålde snygga kvalitetsbokstäver som man lätt stök på själv och de höll bra i tvätten. När jag gick in på hemsidan blev jag avundsjuk...
"ÅÅÅÅH varför är det här inte MIN butik?!"
...men det var ju ingen idé att uppfinna hjulet en gång till, så nära roten så att säga. När jag sedan för första gången såg att GladaGrodan var till salu tänkte jag,
"ÅÅÅÅH lyckos den som får GladaGrodan!"
Andra gången började ett frö gro i mig och en kväll hemma i soffan så...
"NU är det banne mig min tur!" så messade jag Lilie och Grodan var fortfarande till salu och på den vägen är det!

Favorittryck?
Jag har inget favorittryck ännu men mina favvobokstäver är ADAM och min favvofärg är helt klart reflex (om det får vara en färg). Jag har själv en Silhouette CAMEO3 och den har mest skurit klistrapå-reflex och strykapå-reflex.

-------------------------------------------------------------------

Postadressen till GladaGrodan är:
GladaGrodan.se
Beckasinsvägen 11
42243 Hisings Backa
info@gladagrodan.se

OBS! Det är alltid enklast att nå oss via mail.

Företaget GladaGrodan har funnits sedan 2006, i nuvarande regi sedan 2017.

Drift & produktion: Wikinggruppen